Ansiktsolja för mogen/torr hud, 30 ml

Pris:
310 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1869094
Antal:
En fantastisk olja för den mogna hyn och hy som lätt blir torr. Den består av tre olika vegetabiliska högkvalitetsoljor, två olika eteriska oljor och naturens bästa ört för att bibehålla fukt i huden.
Innehåll:
Ekologisk Macadamiolja är en fet olja som utvinns ur macadaminötter. Oljan är rik på omega 9 och palmitolsyra. Palmitolsyra förekommer naturligt i huden och hjälper till att bibehålla fukt. Med åren avtar mängden palmitolsyra i huden, vilket är en av orsakerna till att vi får torrare hud med ökad ålder. Den feta oljan bildar skyddande yta på huden som skyddar mot väder och vind och bevarar fukt.

Ekologisk Jojobaolja är en unik olja med vaxliknande egenskaper och hög koncentration av omega 9. Omega 9 är en fettsyra och hjälper till att stärka hudbarriären, vilket motverkar att huden förlorar fukt. Det som gör jojobaoljan så unik är att den är kompatibel med huden, vilket ger en djup absorption och en balanserande effekt. Jojobaolja verkar mjukgörande, smörjande och motverkar torr hud. Jojobaolja har en balaserande effekt, vilket gör den lämplig för både torr och fet hud. Bra även för eksem.

Ekologisk Nattljusolja absorberas snabbt av huden och är olja nummer ett för att förebygga rynkor. Den är mycket näringsrik; omega 3, omega 6 och 9, palmitolsyra, GLA.

Daggkåpan bibehåller stora mängd fukt. Ny forskning visar att växten stärker hudens elastiska vävnad genom att hämma nedbrytningen av ämnet elastin. Naturens eget anti-age, med andra ord!

Eterisk olja av Sandelträ är återfuktande för torr hud, sammandragande och även antiseptisk (bra efter rakning) Ekologisk, eterisk  olja av Ylang ylang är talgbalanserande och lugnar t.ex. rödflammig hud.