KURSER

Jag arrangerar kurser i Mindfulness i rörelse/Skapande dans, yoga och  feng shui efter önskemål, för företagsgrupper eller privata grupper. Enstaka tillfälle eller som en del av ett event eller kurs. Kontakta mig så hittar vi en lösning som passar ändamålet!

 

Öppen grupp: Fredagar ojämna veckor på Yogakyrkan, Huddinge centrum (se vägbeskrivning startsidan)
Datum: Start: 17 jan 2020


Fast grupp: Birkagården, Karlbergsvägen 86B, måndagar kl 12.30-14.00. Anmälan till www.birkagarden.se/kurser

Jag älskar dansen
för den befriar människan
knyter den sorgsna till gemenskap

Jag älskar dansen som främjar sundhet
klarhet i tanken
och en rörlig själ
Dans är förvandlingen av rum och tid
för människor som ständigt är i fara
att förfalla ensidigt till tanke
vilja eller känsla

Jag älskar dansen
O, människa lär dig dansa
för annars vet änglarna i himlen
inte vad de ska göra med dig

Augustinus (354-430 e.Kr.)

Öregrundbilder: Visit Roslagen

Sommar-kurs Skapande dans Gräsö /Öregrund 13-17 juli.
Välkommen att vara med på kurs i Skapande dans som jag arrangerar för andra sommaren på Gräsö.
Kursen börjar måndag kväll den 13 juli kl 18 med samling, presentation, info och måltid i danssalen på Gräsö,församlingshuset.

Dagsprogram Tisd- fred: Kl 7.00-8.00 Yoga i danssalen. Kl 10.00-13.00 Skapande dans i Sv. Kyrkans församlingshus på Gräsö (färjan fr. Öregrunds hamn tar 5 min). Fikapaus under danspasset, fika ingår. Kl 17-18.30: Olika program ( tillkommer info närmare kursstart) såsom guidning i Öregrund, kanotpaddling (tillkommer avgift för kanothyra) grillkväll, sharing och samtal. Avslut på fredag efter danspasset.

Mitt danskoncept är en mix av övningar för kroppsmedvetenhet, dansterapi och improvisationsdans. Jag är cert. kundaliniyogalärare men det yogakoncept som jag ger är befriat från religiösa mantran och fokuserar på kroppen och stretchning.

Boende: Man kan bo på Gräsö gård som ligger granne med salen där vi har dans, www.grasogard.se .Det är charmigt och prisvärt och ligger precis vid vattnet. På Gräsö finns även campingstugor. Vill man bo i Öregrund finns t.ex. Epokgården och flera andra fina alternativ. Danslokalen ligger i pastoral miljö på Gräsö, som har flera natursköna vandringsleder att utforska. I samhället finns flera mysiga restauranger och klippbad.
Du bokar själv ditt boende. Boendena ovan har pentryn för självhushåll. Middag ingår första kvällen. Vill du dela rum men anmäler dig ensam så meddela mig så arrangerar jag med någon att dela med.

Pris kurs: Före 10 juni: 3700 kr. Efter 10 juni: 4200 kr Anmälan: Maila namn och adress till kerstin@freeyourmind.se Fakturan kan delbetalas där 1000 kr är anmälningsavgift (återbetalas ej). Återstående del av fakturan betalas före 15 juni.
Om myndigheterna kommer med beslut som omögliggör att kursen genomförs så återbetalas inbetalda pengar,

Resa hit: Med SL-buss. Tåg till Uppsala, därifrån buss.
För att delta behöver du vara i god fys/ psyk. kondition. Dansen och yogan skapar tillsammans en inre process och du bör ha förutsättningar att möta den.