KURSER

Jag arrangerar kurser i Mindfulness i rörelse/Skapande dans, yoga och  feng shui efter önskemål, för företagsgrupper eller privata grupper. Enstaka tillfälle eller som en del av ett event eller kurs. Kontakta mig så hittar vi en lösning som passar ändamålet!

 

Öppen grupp: Fredagar jämna veckor på Park, folkets hus, Älvsjö, 18.30-20.15
Datum: Start: 
25/1.
8/2, 22/2, 8/3, 5/4, 3/5, 17/5, 31/5, 14/6
Fast grupp Timmermansgården, t-bana Mariatorget, måndagar kl 13-14.30. Anmälan till info@timmermansgarden.se

Öregrundbilder: Visit Roslagen

Jag älskar dansen
för den befriar människan
knyter den sorgsna till gemenskap

Jag älskar dansen som främjar sundhet
klarhet i tanken
och en rörlig själ
Dans är förvandlingen av rum och tid
för människor som ständigt är i fara
att förfalla ensidigt till tanke
vilja eller känsla

Jag älskar dansen
O, människa lär dig dansa
för annars vet änglarna i himlen
inte vad de ska göra med dig

Augustinus (354-430 e.Kr.)

Sommarkurs:Skapande dans och yoga i Öregrund, 15-19 juli. 
Välkommen att vara med på några härliga dagar med Mindfulness i rörelse – Skapande dans och kundaliniyoga/mediyoga i vackra, charmiga skärgårdssamhället Öregrund!

Kursen börjar måndag kväll den 15 juli kl 17 med samling, presentation, info och måltid.

Dagsprogram Tisd- fred: Kl 7.00-8.00: Kundaliniyoga på Epokgården. Kl 10.00-13-00: Skapande dans i Sv. Kyrkans församlingshus på Gräsö (dit tar vi färjan fr. Öregrunds hamn, tar 5 min). Kl 17-18.30: Sharing och föredrag om olika teman.
Boende: Epokgården är en gammaldags, charmigt pensionat mitt i samhället där vår yoga och samlingar sker. Boka in i en eller flerbäddsrum. www.epokgarden.se
Man kan även bo på Gräsö gård som ligger granne med salen där vi har dans, då får man dock ta färjan över till Öregrund för att delta i morgonyogan: www.grasogard.se.

Danslokalen ligger i pastoral miljö på Gräsö, som har flera natursköna vandringsleder att utforska. På Gräsö bor du lite lugnare om du vill söka lugnet under veckan. I samhället finns flera mysiga restauranger och klippbad alldeles i närheten av Epokgården. Alla rum har kök för självhushållning.
Du bokar själv ditt boende. Välkomstmiddag ingår i kurspriset.
Pris kurs: Före 1 juni: 3300 kr. 

Anmälan: Maila namn och adress till kerstin@freeyourmind.se Fakturan kan delbetalas där 1000 kr är anmälningsavgift (återbetalas ej). Återstående del av fakturan betalas före 15 juni.
Resa hit: Busslinje 811 från Uppsala. (Upplandslokaltrafik) SL buss 639 .Parkering finns vid Epokgården.

För att delta behöver du vara i god fys/ psyk. kondition. Dansen och yogan skapar tillsammans en inre process och du bör ha förutsättningar att möta den.