Olja för känslig och oren hy, 30 ml

Pris:
290 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1869096
Antal:
30 ml. En olja för dig som lätt blir röd och irriterad i hyn, har känslig hy eller lätt får finnar. Oljan har renande och lugnande egenskaper. Den består av två olika vegetabiliska oljor och två eteriska oljor, tillsammans med naturens bästa fukthållande ört.
Innehåll:
Ekologisk Mandelolja är en mild och mjukgörande olja. Den är särskilt bra för känslig hud men förbättrar och renar också akne, pormaskar eller fet hy. Den gör torr, spröd och sträv hud smidig och kan lindra vid hudinflammationer och klåda. Har stort näringsinnehåll såsom vitamin A, B och E, omega 3 och 6.

Persikokärnoljan absorberas lätt av huden och gör att den känns mjuk och silkeslen. Den förbättrar hudens barriärfunktion och är därför idealisk att använda till känslig och torr hud. Högt innehåll av omegasyror.

Daggkåpan bibehåller stora mängd fukt i huden. Stärker hudens elastiska vävnad.

Ekologisk, eterisk Lavendelolja är mild och lugnande på huden. Den har lugnande egenskaper som förebygger uppkomsten av nya finnar och bidrar till harmonisera skador från gamla finnar.

Eterisk olja av ekologisk Mandarin ökar elasticiteten i huden, är cellförnyande och bra för akne, tilltäppta porer. Obs! Mandarin är fotosensibiliserande så använd den ej 12 h innan solexponering!