HUDVÅRD SOM GÖR DIG GLAD!


Jag skapar hudvårdsprodukter för ett naturligt, ekologiskt och kemikaliefritt liv!

Många föroreningar i vår miljö kan vi inte undvika, med det viktigaste  kan vi påverka själva; det vi äter och det vi smörjer på vår kropp.

Därför har jag gjort dessa produkter som bygger upp dig och är så rena att du kan äta dem! De är faktiskt rena hälsokosten om du så skulle vilja. Det är egentligen självklart att det ska vara så. För det som tas upp i huden går in i blodbanorna och organen precis som det vi äter.

Produkterna är gjorda av ekologisk olivolja, ekol. kokosolja, bivax från mina egna bin i Örby, naturlig bikarbonat som renar kroppen och olika ekologska, eteriska oljor.

För att tillmötesgå EU´s lagar om kosmetikaprodukter, så vill jag informera om att dessa produkter är registrerade till kemikalieinspektionen. De är inte registrerade som kosmetiska produkter. De kan användas av både två- och fyrbenta individer.

NATURDEO  60 ml, 120 kr.
 Äntligen! Så kände jag när jag fått till den här deon. En deo utan alminium som funkar!
Den här deo:n är helt fri från aliminium som är det ämne som alla konventionella deodoranter har som verkande beståndsdel. Undvik det! Det är ett av de farligaste ämnena att få i lymfan och i närheten av bröstkörtlarna.
Naturliga ämnen som kokosolja, bikarbonat (för livsmedel, dvs EJ Santa Marias) och eterisk olja från citrusfrukter skapar en mycket effektiv deodorant som man till och med kan träna med, utan svettlukt! Finns med rosolja och citrusolja.

LÄPPBALSAM 15 ml, 70 kr olivolja, bivax och lavendelolja skapar en god och läkande salva att smörja torra läppar med och bryter lätt eventuellt lypsylberoende!

FOTSALVA 60 ml, 120 kr Den här fotsalvan kan mina fötter inte gå utan! Ekologisk, eterisk apelsinolja löser upp hårdheter under fötterna och doftar ljuvligt. Även här är det bivax och olivolja plus sheasmör som mjukar upp huden.

RINGBLOMSSALVA FÖR PROBLEMHUD 60 ml, 120 kr Finnar, eksem, torra hud partier, den här salvan funkar på alla typer av hudproblem och är en riktig mirakelsalva!

VALLÖRTSSALVA, 60 ml, 120 kr.
Känd för sin goda förmåga att bilda ny vävnad, läka vävnad, ben och brosk. Min salva har visat sig fungera mkt bra mot bla.a. hälsporre.
Vallörtens läkande förmåga beror på ämnet allantoin som främjar celldelning och därmed läkning.

GUDOMLIGA TVÅLAR, 80 kr/styck. Tvål som återfettar huden och inte tvättar bort den naturligt skyddande fettbarriären i huden. Gjord på ekologisk kokosolja, oliv och rapsolja plus eteriska oljor.

ANSIKTSOLJOR  30 ml, 250 kr, finns i två varianter.
Dessa oljor är av absolut högsta kvalitet. 


Olja för mogen/ torr hud. 
Innehåll:
Ekologisk Macadamiolja är en fet olja som utvinns ur macadaminötter. Oljan är rik på omega 9 och palmitolsyra. Palmitolsyra förekommer naturligt i huden och hjälper till att bibehålla fukt. Med åren avtar mängden palmitolsyra i huden, vilket är en av orsakerna till att vi får torrare hud med ökad ålder. Den feta oljan bildar skyddande yta på huden som skyddar mot väder och vind och bevarar fukt.

Ekologisk Jojobaolja är en unik olja med vaxliknande egenskaper och hög koncentration av omega 9. Omega 9 är en fettsyra och hjälper till att stärka hudbarriären, vilket motverkar att huden förlorar fukt. Det som gör jojobaoljan så unik är att den är kompatibel med huden, vilket ger en djup absorption och en balanserande effekt. Jojobaolja verkar mjukgörande, smörjande och motverkar torr hud. Jojobaolja har en balaserande effekt, vilket gör den lämplig för både torr och fet hud. . Bra även för eksem

Ekologisk Nattljusolja absorberas snabbt av huden och är olja nummer ett för att förebygga rynkor. Den är mycket näringsrik; omega 3, omega 6 och 9, palmitolsyra, GLA.

Daggkåpan bibehåller stora mängd fukt. Ny forskning visar att växten stärker hudens elastiska vävnad genom att hämma nedbrytningen av ämnet elastin. Naturens eget anti-age, med andra ord!

Eterisk olja av Sandelträ är återfuktande för torr hud, sammandragande och även antiseptisk (bra efter rakning) Ekologisk, eterisk  olja av Ylang ylang är talgbalanserande och lugnar t.ex. rödflammig hud.
 

Olja för känslig och oren hud.
Innehåll:

Ekologisk Mandelolja är en mild och mjukgörande olja. Den är särskilt bra för känslig hud men förbättrar och renar också akne, pormaskar eller fet hy. Den gör torr, spröd och sträv hud smidig och kan lindra vid hudinflammationer och klåda. Har stort näringsinnehåll såsom vitamin A, B och E, omega 3 och 6.

Persikokärnoljan absorberas lätt av huden och gör att den känns mjuk och silkeslen. Den förbättrar hudens barriärfunktion och är därför idealisk att använda till känslig och torr hud. Högt innehåll av omegasyror.

Daggkåpan bibehåller stora mängd fukt i huden. Stärker hudens elastiska vävnad.

Ekologisk, eterisk Lavendelolja är mild och lugnande på huden. Den har antiinflammatoriska egenskaper som förebygger uppkomsten av nya finnar och bidrar till läkandet av ärr från gamla finnar.

Eterisk olja av ekologisk Mandarin ökar elasticiteten i huden, är cellförnyande och bra för akne, tilltäppta porer. Obs! Mandarin är fotosensibiliserande så använd den ej 12 h innan solexponering!
 


KÖPA PRODUKTER.
I samband med behandling och konsultation på min mottagning i Örby.

Jag skickar ochså produkter mot förinbetalnning om man handlar för minst 240 kr.
Vill man ha endast en ansiktsolja är portot för detta 45 kr.
Viill man ha två eller flera produkter blir portot 70 kr oavsett hur många man beställer.
Vill man beställa så summera ihop produkter+ porto och swisha över beloppet till 0708 678 578
Skriv därefter ett mail om att du gjort det, och vilka produkter du vill ha.

Kan du inte swisha,  så kan du sätta in på Handelsbankens konto nr 6909 (clearing) 398 580 928.Det går dock snabbare med swish.