Klangmassage med Tibetanska Klangskålar

En djupavslappnande behandling, en inre massage. Genom att spela på de  tibetanska klangskålarna och låta dem genomljuda kroppen, skapas en djup avslappning.

Klangerna stärker ditt "urförtroende".

Klangerna stärker vår koppling och förankring till det mest ursprungliga i oss. I den trygga känsla som skapas vågar vi slappna av och då släppa spänningar.

 ”Världen är klang”. Big bang. Olika uttryck som återkommer inom olika traditioner syftar på att allt det vi kallar materia egentligen är svängande, rörliga system, som genom resonans relaterar till varann. Det kan också förstås med vårt eget talesätt ”liv är rörelse”. Ju mer rörelse/ svängning/resonans, desto mer liv.

För den fysiska kroppen är det så ,att ju mer kapabel till resonans och  svängning den är, desto friskare är vi.

Ett erbjudande

Klangsvängningarna från skålarna innebär ett fysikaliskt och emotionellt erbjudande om resonans –liv- till personen som tar emot.

Behandling med klangskålar är ingen medecinsk behandling av sjukdom. Det är däremot en väg till djup avslappning som aktiverar de självläkande krafterna i kroppen. Då kan spänningstillstånd släppa.

Hur det går till

En behandling med Tibetanska klangskålar går till så att skålarna placeras på kroppen. Olika skålar, anpassade till olika delar av kroppen, placeras där de samspelar  med kroppsdelar,svaga punkter och energicentra på ett optimalt sätt.

Skålarna spelas på och klangerna fortplantas i kroppen. Det sker tack vare att vår kropp består till nära 80% av vatten, som leder ljud nära fem gånger bättre än luft!

Prova på-behandling:

Jag erbjuder ett reducerat pris till dig som för första gången vill prova en klangbehandling. Den kostar då 550 kr (45 min) Säg till när du bokar om du villl ha den.

Normalpris:

60-70 min behandling som kan omfatta t.ex. arbete med problemområde  700 kr.